Faciliteiten

Roken:
In de woonboerderij en/of op de kamers is roken niet toegestaan.

Parkeren:
Op ons erf is ruimte genoeg om te parkeren. Ook kunnen uw fietsen veilig in de afgesloten schuur gestald worden. Hier is ook stroom aanwezig, zodat u uw elektrische fiets kunt opladen.

Ontbijt:
Het uitgebreide ontbijt wordt ‘s morgens geserveerd in ‘de Hooiberg’. Dit is een sfeervol tuinhuis met rondom zicht op de schitterende tuin en de pauwenwei met ons pluimvee.

Het ontbijt bestaat uit koffie/thee, verse jus d’orange, verse broodjes en brood, zowel zoet- als hartig beleg en naar keuze een hard of zacht gekookt eitje van onze eigen kippen. Yoghurt en naar keuze muesli of cruesli.

Dieetwensen gaarne tijdig doorgeven.

Op maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 9:30 uur.
Op zaterdag en zondag van 8:00 tot 10:30 uur.

Badkamer:
De twee slaapkamers delen samen één badkamer op de begane grond. Deze is voorzien van een toilet, wastafel, bad en douche en is zeer ruim van opzet. De badkamer is voorzien van vloerverwarming.

Omdat we maar één badkamer hebben verhuren we de kamers uitsluitend aan één persoon/ stel tegelijk, eventueel met diens familie/ vrienden. U deelt de badkamer dus niet met vreemden.

Eigen entree:
U heeft een eigen entree.

Dieren:
Onze dieren vinden het niet prettig als er andere huisdieren op hun territorium komen. Daarom is het meebrengen van huisdieren niet toegestaan.

Kinderen:
Onze Bed and Breakfast is minder geschikt voor kinderen.

Catering:
In de hal is een mogelijkheid tot het zetten van koffie en thee. Ook een koelkast is aanwezig en kan door u gebruikt worden.

TV / radio / Wi-Fi / internet:
Zowel op de kamers als in de tuin is gebruik van internet (wifi) mogelijk. De kamers beschikken niet over een TV of radio.

Tuin:
Ook kunt U vrij gebruik maken van het tuinhuisje “de Hooiberg” en een deel van het overdekte terras voorzien van tuinstoelen en tafel, waar U heerlijk kunt relaxen en genieten van de stilte en het prachtige uitzicht op de tuin en de landerijen.

Inchecken: na 14.30 uur en voor 21:30 uur
Uitchecken: voor 10.30 uur.
(andere tijden alleen in overleg)